loading...
همه چیز از همه جا
SAJJAD بازدید : 4 جمعه 13 بهمن 1391 نظرات (0)

يه توپ دارم قلقليه

I have a ball roundy rounded,
It's red ,white and blue.
When I hit it against the ground,
You have no idea how far it goes.
I didn't have this ball.
I did my homeworks well.
My dad gave me an Eid gift.
Gave me a rounded ball!
اتل متل توتوله
How's Hassan's Cow?
She doesn't have neither milk nor tits.
They took her milk to India.
Marry a Kurdish Woman.
Name her Amghezy.
Around her hat reddish.
Aachin and Vaachin,
cross one of your legs!
عمو زنجيرباف
Uncle chain knitter!
Yeeeeees.
Have you knit my chain?
Yeeeeees.
Did you throw it behind the mountain?
Yeeeeees.
Father has just arrived.
What does he bring?
Pea and raisin.
Eat it and come!

SAJJAD بازدید : 2 جمعه 13 بهمن 1391 نظرات (0)

ﺳﺎﻋﺖ ﻣﭽﯽ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﮐﻪ
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺩﯾﺮ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﯾﮑﯽ ﺑﺎﺷﻪ
ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭﺯﻥ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﯿﺸﻪ !

.


ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﺩﯾﺪﻥ ﯾﻪ ﺁﺷﻨﺎ ﺗﻮﯼ ﺗﺎﮐﺴﯽ
ﺍﺿﻄﺮﺍﺑﯿﻪ ﮐﻪ ﺗﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪﻥ ﺷﺨﺺ
ﺣﺴﺎﺏ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﮐﺮﺍﯾﻪ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ
ﻭ ﻣﺪﺍﻡ ﺫﻫﻨﺘﻮ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﻣﯽﮐﻨﻪ(:

.

ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﮐﺴﭙﻠﻮﺭﺭ، ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮﻭﺭﮔﺮ ﺍﺳﺖ
ﺑﺮﺍﻯ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﮏ ﻣﺮﻭﺭﮔﺮ ﺩﯾﮕﺮ !{#8}

بقیه در ادامه مطلب

SAJJAD بازدید : 6 جمعه 13 بهمن 1391 نظرات (0)

آنقدر که ذرت مکزیکى توى ایران اشتغال زایى کرد، تو خود مکزیک نکرد !



.




دیوار موسسه بیمه رو تازه رنگ کردن روش نوشتن “لطفا روی دیوار چیزی ننویسید” یکی اومده با اسپری روش نوشته “چشم داداش شما جون بخواه”



.


هیچ وقت نتونستم بفهمم وقتی مادرم بهم میگه انشاالله یه دختر گیرت بیاد عینهو خودت دعا میکنه یا نفرین؟!

بقیه در ادامه مطلب

SAJJAD بازدید : 4 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)
روبات مشهور شرکت هوندا در مسیر تکاملی که در پیش گرفته به توانایی های جدیدی دست پیدا کرده که می تواند او را به یک گارسون تمام عیار تبدیل کند. آسیمو اکنون می تواند سینی چرخدار را به جلو هل دهد، در یک بطری یا فلاسک را باز کرده و مقداری آب میوه درون یک لیوان بریزد، با این همه خودش به دلیل ترس از اتصال مدارها هنوز نمی تواند این آب میوه را بنوشد، اما شاید روزی بتواند!

 

هوندا به تازگی این نسخه متحول شده آسیمو را رونمایی کرده است، روباتی که امید می رود روزی بتواند در خانه ها به کمک انجام فعالیتهای روزانه بپردازد.این روبات که ابعادی برابر ابعاد بدن یک کودک دارد، می تواند بپرد، بر روی یک پا بجهد و سینی لیوانهای پر از مایعات را از پله ها بالا ببرد. نبوغ این روبات به اینجا ختم نمی شود، او می تواند به توپ فوتبال ضربه بزند و پس از گل شدن توپهایش به نشانه پیروزی دستاهایش را بالا ببرد.ارتقا تکنیک به کار گرفته شده در دستهای این روبات باعث شده آسیمو بتواند انگشتانش را به صورت مجزا حرکت دهد و به این شکل می تواند نام خود را به زبان اشاره هجی کند. آسیمو در عین حال می تواند حرکات خود را با ریتم موسیقی هماهنگ و موزون کند.بهبود انگشتهای پای این روبات باعث شده سرعت راه رفتن او افزایش پیدا کرده و توانایی بیشتری در حفظ تعادل به دست بیاورد، اسیمو اکنون می تواند با سرعتی برابر 9 کیلومتر بر ساعت راه برود. با توجه به قابلیتهای جدیدی که آسیمو به دست آورده اکنون می تواند مدت زمان بیشتری به صورت خودکار به فعالیت ادامه دهد و با تکمیل تر شدن قابلیتهای تکنولوژیکی آن به زودی این روبات به عنوان یک پرستار برای کمک به افراد خانه دار یا سالمندان آماده شود.

 

در حال حاضر در حدود 20 دستگاه از این روبات در بیمارستانهای ژاپن و خانه های سالمندان به کار گرفته شده اند و امید می رود تا پنج سال آینده استفاده از آسیمو در زمینه های متعددی گسترش پیدا کند. به گفته هوندا، هدف این است: روباتی ساخته شود که می تواند به افراد در زندگی روزمره شان کمک کند.
SAJJAD بازدید : 5 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

shotormorghroboticمحققان MIT موفق به ساخت شترمرغ روباتیکی شده اند که می تواند در مسابقه با "یوسین بولت" قهرمان دوی جهان او را به راحتی شکست دهد.

این روبات با نام FastRunner از توانایی دویدن با سرعتی بسیار بالا برخوردار است و در مواجهه با سطوح ناشناخته، موانع و پله ها از استقامت بالایی برخوردار است.این روبات برای هر یک از پاها موتوری مستقل دارد، زانوهای این پرنده مکانیکی هوشمند نیز از فنرهایی برخوردارند که می توانند انرژی را ذخیره و آزاد کنند و از این رو روبات می تواند خود بخشی از انرژی حرکتی اش را تامین کرده و نیاز به استفاده مداوم از باطری برای حرکت کردن را از بین ببرد.

داشتن موتور مجزا برای هر پا و فنرهای ذخیره کننده انرژی همچنین می توانند منجر به کاهش وزن کلی روبات شده و با منعطف کردن و سبک وزن ساختن FastRunner آن را برای دویدنهای طولانی آماده کند.

در آزمایشهای کنونی سرعت FastRunner با سرعت "بولت" برابری می کند اما محققان MIT بر این باورند روبات می تواند به سرعت 80 کیلومتر بر ساعت نیز دست پیدا کند. ساختار کلی این روبات قابل تغییر است و امکان ساخت نسخه چهار پا و یا انسان نما از این روبات نیز وجود دارد. همچنین می توان ساختار پاها را به گونه ای تغییر داد که سرعت و چالاکی کلی روبات نیز افزایش پیدا کند.

پیشرفت ساخت چنین روباتهایی در آینده می تواند منجر به ابداع روباتهای متحرک و پیچیده ای شوند که در توسعه نمونه های امدادگر، اسکلتهای خارجی و دیگر ابزارهایی که می توانند در شرایط دشوار به کمک انسانها بیایند، تاثیرگذار خواهند بود.

SAJJAD بازدید : 5 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

زندانهای کره جنوبی به زودی میزبان نگهبانان روباتیک جدیدی خواهند بود که به راحتی می توانند رفتارهای غیرعادی زندانیان را تشخیص داده و بار وظایف همکاران انسان خود را کاهش دهند.

گروهی از دانشمندان گروه AFC در کره جنوبی در پروژه ای 546 هزار پوندی که تحت حمایت دولت و سازمان قضایی کره جنوبی قرار دارد نگهبانان روباتیکی را ابداع کرده اند که با کمک حسگرهایی ویژه می توانند رفتارهای غیر عادی را در زندانیان شناسایی کنند.

این روباتهای 1.5 متری بر روی چهار چرخ حرکت می کنند و قرار است بیشتر در هنگام شب به کار گرفته شوند. این روباتها می توانند از راه دور میان زندانیان و مسئولان زندان ارتباط برقرار کنند. حسگرهای این روباتها می توانند ناهنجاری های رفتاری از قبیل رفتارهای مشکوک به خودکشی و خشونت را شناسایی کرده و آنها را به مقامات مسئول زندان گزارش کنند.

به گفته محققان روباتها با هدف تمرکز بیشتر نیروهای انسانی بر روی تصحیح و بازتوانی رفتاری زندانیان ابداع شده است. اکنون که طراحی و ساخت سیستم عامل این روبات به پایان رسیده است، محققان تلاش دارند تمرکز خود را بر روی ظاهر آن متمرکز کرده و چهره روبات را برای زندانیان دوستانه تر جلوه دهند.

کره جنوبی که به شدت بر روی برتری در صنعت روباتیک جهان متمرکز شده است، سه دستگاه از این روباتها را در ماه مارچ آینده به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار خواهد داد. این کشور تا کنون موفق به ساخت روباتهای مدرس زبان انگلیسی، مرزبانان روباتیکی برای محافظت از مرز این کشور با کره شمالی، روباتهای تکواندو کار و خدمتکار شده است.

robotnegahban

SAJJAD بازدید : 3 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

robot3دوچرخه سواری به خودی خود برای بعضی از افراد کاری دشوار است، از این رو دیدن روباتی که می تواند بر روی دوچرخه ای کوچک به راحتی به اطراف حرکت کند، می تواند بسیار شگفت انگیز باشد.

 "ماساهیکو یاماگوچی" مخترع این روبات هدف از ساخت آن را پیشبرد هوش مصنوعی از جنبه مهارتهای فیزیکی بیان کرده است.

این روبات کوچک پدالهای دوچرخه را با پاهای خود فشار داده و تعادلش را با تنظیم فرمانهای دوچرخه حفظ می کند. یاماگوچی برای محافظت از سقوط دوچرخه در هنگام کج شدن به اطراف صفحه کنترلی ویژه ای برای این روبات ابداع کرده است. همچنین کنترل کننده PID ترکیبی مسئولیت حفظ تعادل روبات را به عهده دارند.

این کنترل کننده شیوه ای کلاسیک را برای حفظ تعادل روبات به کار می گیرد. از این ابزار برای محاسبه زاویه حرکت دادن فرمان دوچرخه که برای حفظ تعادل به آن نیاز است استفاده می شود. با محاسبه تناسب، انتگرال و مشتق شیب و افزودن آنها به سیستم پردازشی روبات می تواند میزان حرکت دادن فرمان دوچرخه را در زمان کج شدن آن تعیین کند. روبات همچنین باید تصمیم بگیرد که به کدام سمت حرکت کند از این رو یاماگوچی سیستم کنترل از راه دوری را برای آن ایجاد کرده است.از آنجایی که این دوچرخه کوچک هیچ ترمزی ندارد، کنترل کننده های آن می توانند به سرعت دوچرخه را به واسطه جدا کردن پاهای روبات از پدالهای دوچرخه و گذاشتن آنها بر روی زمین متوقف کنند.

بر اساس گزارش پاپ ساینس، یاماگوچی معتقد است توانایی این روبات در راندن دوچرخه با وجود استفاده از کنترل از راه دور با هوش مصنوعی آن در ارتباط است و این روبات به زودی به سطحی از هوش دست پیدا خواهد کرد که بدون نیاز به این کنترل کننده به خودی خود قادر به راندن دوچرخه باشد.

SAJJAD بازدید : 8 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

مسابقات چهارجانبه روباتهای فوتبالیست دانشگاههای کشور در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی مخابرات از سوی کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با همکاری شرکت ایرانسل برگزار می شود. 
مسابقه چهارجانبه لیگ فوتبالیست سایز کوچک با حضور تیم های مطرح جهانی از دانشگاههای علم و صنعت، امیرکبیر، شهید بهشتی و شاهد در روزهای 26 و 27 آبان ماه در نمایشگاه ایران تله کام 2011 سالن ایرانسل برگزار می شود.

 

در این مسابقات در روز 26 آبان ماه روباتهای فوتبالیست تیم IMMORTALS از دانشگاه علم و صنعت با تیم CYRUS از دانشگاه شهید بهشتی، تیم پارسیان از دانشگاه امیرکبیر با تیم امید از دانشگاه شاهد و تیم پارسیان با تیم CYRUS با هم به رقابت می پردازند.

در روز 27 آبان ماه نیز روباتهای فوتبالیست دانشگاه علم و صنعت با شاهد، شهید بهشتی با شاهد و علم و صنعت با امیرکبیر رقابت خواهند کرد.

نمایش دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از دیگر برنامه های کمیته ملی روبوکاپ در نمایشگاه تله کام است به نحوی که نمایش روبات پرنده در روزهای 25 و 26 آبان ماه و نمایش روبات انسان نما در روز 27 آبان ماه در این نمایشگاه و در سالن ایرانسل انجام می شود.

 

SAJJAD بازدید : 7 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

robuthayeparande

برای نخستین بار کشور فرانسه (در مرکز FRAC اُرلآن) ساخت برجی را به نمایش می گذارد، که منحصراً توسط ربات های پرنده ساخته می شود.

در این نمایش با عنوان "معماری هوایی" شاهد ساخت برجی به ارتفاع شش متر خواهید بود که در آن 1500 اسفنج پیش ساخته ی پلی استایرین به کار می رود.این پروژه توسط دو مهندس معمار سوئیسی گرامازیو و کوهلر (Gramazio & Kohler) و یک طراحِ ربات ایتالیایی رافائلو د اندرو (Raffaello D'Andrea) انجام می شود.هدف آن ها نوآوری و اندیشه جدید در معماری با عنوان "فرآیند فیزیکی ساختمان دینامیک" است.
ناوگانی از ربات های پرنده کوآدروکوپتر (quadrocopter) وظیفه دارند تا قطعات اسفنجی پیش ساخته را حمل کرده و روی هم قرار دهند. این ناوگان، در تمام مدت مأموریت، به صورت بی سیم از اتاق فرمان، کنترل می شوند. ارتفاع این برج 6 متر (7/19 فیت) و قطر آن 5/3 متر (5/11 فیت) است. ابعاد منطقه عملیات ساخت 10×10×10  متر (8/32×8/32×8/32 فوت) است که 50 ربات پرنده به طور همزمان با دقت میلیمتر به ساخت برج می پردازند.
هر کوآدروکوپتر (quadrocopter) با حسگرهای الکترونیکی معمول و آنبرد کار می کند که امکان کنترل دقیق آن ها را فراهم می سازد.همچنین آن ها به این وسیله از پیش برنامه ریزی شده، می توانند مسیر پرواز خود را بیابند. این مسیر می تواند منحنی یا مارپیچ باشد.
علاوه براین، فناوری مدیریت ناوگانِ ربات های پرنده کمک می کند، هنگام نزدیک شدن به یکدیگر، به هم برخورد نکنند. این فناوری همچنین در خودکار شدن بلند شدن از زمین، فرود آمدن و کالیبره شدن و شارژ ربات های پرنده، به کار می رود.معماری هوایی در مرکز نیروی هوایی FRAC از دوم دسامبر تا نوزدهم فوریه 2012 انجام به نمایش گذاشته خواهد شد.

SAJJAD بازدید : 5 جمعه 29 دی 1391 نظرات (0)

یکی از آرزوهای بشر، در دوران کودکی، وجود دستگاهی بود که ساخت هر چیزی به وسیله‌ آن امکان پذیر می شد.

اکنون این آرزوی بشر به حقیقت پیوسته است و هر کسی با کمک فناوری چاپ سه بعدی، می تواند محصولات جادویی خود را بسازد. البته چاپگر سه بعدی وسیله خیلی جدیدی نیست. دستگاه Printrbot قصد دارد کوچکترین و ساده ترین محصول را به بازار عرضه کند.

printrbot

تعداد صفحات : 4

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 32
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 17
  • بازدید امروز : 4
  • باردید دیروز : 13
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 17
  • بازدید ماه : 17
  • بازدید سال : 20
  • بازدید کلی : 1,050